Kutsu Automechi valemile 2017

Automech Formula 2017 11


Kutsu Automechi valemile 2017

Lugupeetud härra / proua,

See on minu au ja rõõm kutsuda teid osalema Automechi valemiga 2017, Kairo rahvusvahelises autonäitusel, on Premier ja mainekam sündmus Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika autotööstuse jaoks (MENA). UFI ja OICA poolt heaks kiidetud näitus on ainus autoüritus Egiptuses.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include Control Valve, Injectors,nozzle,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.

See on suurim ja kõikehõlmav kaubarong auto järelturul ning on platvorm, mis vastab Egiptuse ja Põhja-Aafrika kvaliteediga kaubitsa külastajatele spetsialiseerunud autoosade varuosade, lisaseadmete, autokollektorite, teenindusjaamade seadmete ja toitlustustööstuse tippjuhtidele. Sellel kolmel päeval võite teid soojalt külastada meie boksis nr 5.E208.

Automech Formula 2017
Kabiin nr .: 5.E208
Kuupäevad: 10.-12. Detsember 2017
Näita kellaaeg: kella 11.00-19.00
Asukoht: Kairo rahvusvaheline konverentsikeskus (CICC)
Veebiaadress: http://
E-post:
TEL:

Ootame teid nägema.

Komplimentidega
Hiina Lutongi osade tehas

Low Pressure Casting Machine is a combination of our years of low pressure casting design experience, after careful design, precision manufacturing. The machine adopts imported famous brand products in hydraulic, electrical and cooling control systems, which fundamentally guarantees the reliability and stability of the equipment.

This machine is mainly used to produce aluminium alloy castings for automobiles and motorcycles, especially for cylinder heads and other parts.

Low Pressure Die Casting Machine

Low Pressure Casting Machine,Low Pressure Die Casting Machine,Aluminium Die Casting Machine,Aluminum Alloy Casting Machine

Shandong ShengKaiYuan Intelligent Technology Co.Ltd , https://www.cncastmachine.com